Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، سامانه املاک و اسکان که از ۱۰ شهریورماه برای چندمین بار در سال جاری دچار اختلال شده بود از روز ۲۳ شهریور مجددا در دسترس قرار گرفته است. خانوارها اعم از مالک و مستاجر تا پایان مهرماه فرصت دارند اطلاعات سکونتی خود را به ثبت برسانند و البته احتمال تمدید دو ماهه این زمان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود محمودزاده ـ معاون وزیر راه و شهرسازی  گفت: پیشنهاد تمدید مهلت درج اطلاعات سکونتی در سامانه املاک و اسکان تا پایان فصل پاییز را به ستاد ملی کرونا داده‌ایم که در انتظار تصمیم این ستاد هستیم اما فعلا آخرین زمان نام‌نویسی، پایان مهرماه است.

سامانه ملی املاک و اسکان کشور به نشانی amlak.mrud.ir با ویژگی‌ها و امکانات جدید از روز ۲۳ شهریورماه آماده ثبت اطلاعات ملکی و سکونتی مالکان و مستاجران شده است.

این سامانه که به منظور جمع‌آوری اطلاعات مربوط به بخش مسکن راه‌اندازی شده در سال جاری طی چند مرحله با اختلالاتی مواجه شد. روز ۱۹ تیر سامانه برای چهار هفته متوقف و ۱۶ مردادماه بازگشایی شد. آخرین وقفه ایجاد شده نیز به ۱۰ شهریورماه برمی‌گردد و ۲۳ شهریور مجددا راه‌اندازی شد.

 در نسخه جدید گزینه‌هایی ایجاد شده که خانوارها می‌توانند موارد را تایید یا اصلاح کنند و زمان کمتری صرف خواهند کرد. برای استفاده از این سامانه باید از نسخه ۵۱ به بعد مرورگر موزیلا فایرفاکس و یا نسخه ۵۱ به بعد مرورگر کروم استفاده کنید.

یکی از کارکردهای سامانه املاک و اسکان که مردادماه ۱۳۹۹ وارد فاز اجرایی شد، شناسایی واحدهای خالی از سکنه به منظور اخذ مالیات خانه‌های خالی است. پس از آن مجلس در ۵ آذر ۱۳۹۹ قانون مالیات بر خانه‌های خالی را به تصویب رساند که ۲۶ آذرماه همان سال به تایید شورای نگهبان رسید اما  اجرای این قانون همچنان هنوز در گردونه شکل‌گیری ساختار اجرایی می‌چرخد.

محمدرضا رضایی کوچی ـ رییس کمیسیون عمران مجلس ـ گفته است: بارها و بارها اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی را از وزرات راه و شهرسازی پیگیر شدیم اما هیچ مانعی در این وزارت خانه وجود ندارد بلکه مشکلات موجود در سازمان امور مالیاتی است. از این رو باید جلسه مشترکی با وزارت اقتصاد دارایی و وزارت راه و شهرسازی برگزار و  مشکلات را بررسی کنیم. متاسفانه تاکنون حتی یک ریال هم از محل مالیات بر خانه‌های خالی به خزانه واریز نشده است.

پربیننده ترین کدام خانه‌ ها مشمول مالیات می‌شود؟ اولین برگه تشخیص مالیاتی خانه‌ های خالی دی ماه ارسال می‌ شود / وزارت راه مسئول ارسال اطلاعات خانه‌ های خالی است نمایندگان اتحادیه املاک به مجلس می روند / تعیین تعرفه به معنی قیمت گذاری دستوری نیست فعالیت واسطه گری مسکن ۰.۴درصد رشد کرد طرح ثبت رسمی املاک برای یک روز هم قابلیت اجرا ندارد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سامانه املاک و اسکان کشور سامانه املاک و اسکان خانه های خالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۰۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش زاکانی به پرداخت ودیعه‌های سنگین مسکن به مدیران شهرداری تهران

به گزارش خبرآنلاین، شهردار تهران گفت: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند، وام با بهره بانکی در نظر یگیریم.

تسنیم در خبری نوشت: علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران درباره حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم اما متاسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904195

دیگر خبرها

  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • شناسایی ۳۰ هزار خانه خالی در شهرهای جدید
  • توضیحات زاکانی درباره پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری
  • واکنش زاکانی به پرداخت ودیعه‌های سنگین مسکن به مدیران شهرداری تهران
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • پاس‌ گل سامانه خودنویس برای مستاجران و مشاوران املاک
  • شهرهای جدید دیگر بهشت محتکران نخواهد بود
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال